INDEFODBOLD

Som vinterbeskæftigelse havde jeg i et par år samlet et puslinge-miniputhold, som deltog i indestævner i København og den nærmeste omegn. Det var et ret godt hold, og det ene år vandt de 30 af de 35 stævner vi stillede op i. Holdet bestod af Per Frandsen, Erdin, Fesula, Marko og Peter Andersen.

 

DOMMER OG FRIVILLIG I SKJOLD

Det var mens jeg var ungdomstræner at jeg dømte nogle ungdomskampe for Skjold hvor der ikke blev sat dommere på af KBU. Jeg fik på den måde smag for at prøve dommergerningen, og deltog sammen med bl.a. Brian Breining i et dommerkursus ledet af Keld Hjorth som i sin tid både var forrmand for Skjold og KBU. Jeg gik op til eksamen og bestod, og var de næste 12 år aktiv dommer hvor jeg bl.a. dømte DS-kampe. Da jeg stoppede med det blev jeg dommerbedømmer, hvilket jeg også var i 12 år. På den måde undgik jeg et kedeligt 25-års jubilæum i dommerverdenen.

I al den tid jeg var dommer forblev jeg medlem af Skjold og deltog i klublivet, og de forskellige arrangementer der var og så så mange af 1. holdets kampe som det var muligt. Jeg har altid udført friviligt ulønnet arbejde foir Skjold og gjorde det også i denne periode. Efter jeg var stoppet som dommer har jeg set næsten alle Skjolds hjemmekampe og mange udekampe. Jeg begyndte at skrive kampreferater til den hjemmeside Skjold havde dengang og som blev fornemt bestyret af Henning Andersen. Jeg skrev også andre indlæg. Da den hjemmeside blev nedlagt oprettede jeg min egen hjemmeside skjoldfan.dk, hvor jeg siden har skrevet forskellige ting om Skjolds 1. hold, heriblandt kampreferater. Det har jeg vel gjort i 15-20 år og heldigvis virker det som om der er stor interesse for at læse denne hjemmeside.

 

BSV (BOLDKLUBBEN SKJOLDS VENNER)

MØDESALEN

Jeg blev tidligt via Gunar Petersen medlem af BSV (Boldklubben Skjolds Venner). Denne forening havde til formål at samle penge ind, først til Skjolds ungdomsafdeling, men senere og så til seniorafdelingen. Disse penge blev samlet ind via sociale arrangementer og fester. Og Skjolds medlemmer har altid været både sociale og festlige, så der blev et pænt overskud. Der var Pakkefester, Stitelsesfester samt det årlige Skærtorsdagsarangement som foregik i ”Kostalden” eller Mødesalen som den også blev kaldt. Det er det forsamlinghus som ligger i udkanten af Brumleby ud mod Øster Alle. Et sted der var meget anvendt af Skjold før vi fik vores egne lokaler.

HOVEDTRIBUNEN I KLOSTERHAVEN

FRIVILLIGT ULØNNET ARBEJDE

Som sagt har jeg altid udført frivilligt ulønnet arnejde for Skjolsd. Blandt de lidt større og længevarende opgaver kan nævnes:

# Skjolds repræsentant i KBU´s børneudvalg hvor jeg blandt andet var med til at afvikle Københavnsmesterskaberne i Indefodbold for ungdom.

# Stadionspeaker på Østerbro Stadion sammen med Michael Knudsen i den periode vi spillede Divisionsfodbold. Pludselig en dag sad der 3 unge mennesker i speakerrummet. De sagde at de skulle styre resultattavle og mikrofon. Så Michael og jeg forlod speakerrummet. Mærkelig måde at sige tak for 10 års arbejde.

# Redaktør af Skjolds klubblad

FREDDY JENSEN

# Jeg arrangerede alene mand et stort Skjold indefodboldstævne i Nørrebrohallen hvor der var ungdomshold om lørdagen og Seniorhold om søndagen

# Jeg udarbejde í flere år program til1.holdets divisionkampe på Østerbro Stadion.

# Jeg skrev i en periode til Østerbro Avis om Skjolds 1. hold, dengang de var interesseret i sport.

# Jeg udarbejdede sammen med Brian Breining teksten til det jubilæumsskrift der blev udgivet i forbindelse med Skjolds 75 års jubilæum.

# Jeg var fast kværulant ved flere generalforsamlingen dengang de foregik fysisk og betød noget.

# Jeg blev et år udnævnt til ”ÅRETS SKJOLDER”

# Jeg var opråber ved de bankospil en periode holdt i Mødesalen hver torsdag i vinterperioden Andespil som ”Kæmpe” startede, og hvor Freddy Jensen var Primus Motor. Og alle bankoninerne elskede Freddy

BANKOSPIL

LÆS VIDERE HER:

OP-OG NEDTURE